Om GSR nano

Bag GSR nano står

Glenn Sloth Rasmussen

Freelance konsulent med mange års erfaring inden for IT, Web, kommunikation og pædagogik. 

Gennem flere år har jeg arbejdet inden for IT- og kommunikation. I årsskiftet 22/23 flyttede jeg til Fyn for bl.a. at passe lidt mere på mit helbred.

Det sker stadig at det helt rigtige projekt dukker op og jeg bare ikke kan sige nej. Det bliver holdt på lavt blus under det nye brand GSR nano. Mottoet fra mit gamle firma er beholdt: Nørdservice du kan tale med.

GSR nano arbejder primært med projekter inden for IT, kommunikation og programmering i HTML, PHP og MySQL.

Nogle opgaver løser som et samlet tilbud med no-cure-no-pay. Der kan også laves samarbejde over tid med fx et klippekort eller fakturering på timebasis. Jeg har også nogen gange gået ind som bestyrelsesmedlem eller tilsvarende.

Hvorfor “nano”?

Det handler ikke så meget om nano-partikler, men mere om mængden af arbejde jeg tager ind.

Kan jeg blive kunde?

Måske et mærkelig spørgsmål når man snakker freelancere – men jeg vælger mine projekter og kunder med omhu. Så en henvendelse er lige så meget en “ansøgning” om samarbejde og er der ikke den rigtige opgave, så byder jeg slet ikke på opgaven. Det er det bedste og mest fair for alle parter.

Fleksibel med en note

Jeg er nyretransplanteret og har en række følgesygdomme. Derfor har passer arbejdet som freelancer mig rigtigt godt. Så når jeg fx er på sygehuset, som på billedet, kan jeg stadig passe mine små nano projekter.

Se mere under “Historien bag