The Sc’Irish præsentation og booking

The Sc’Irish, der består af brødrene Rasmussen, underholder med skotsk og irsk livemusik. De har derudover et bredt repertoire med fx 60’er musik.

Vi har tidligere spillet til alt fra havnefest i Løgstør, maratonløb i Daubjerg, private fester og små listige steder en fredag aften. Vi spiller også fast ved den årlige rom- og whiskyfestival i Frederiks. Så vi har spillet for alt fra 2 mand i et hjørne til over 1.000 mennesker i en hal.

Listen on Apple Music

Om The Sc’Irish

Efter forskellige tidligere bands gik Brødrene Rasmussen sammen i The Sc’Irish i 2011 med fokus på Skotsk og Irsk musik. Målgruppen er primært pubs, cafe’er, receptioner samt fester, der gerne vil have et alternativ til suppe-steg-is. Vores rødder med bl.a. 60’er musik er ikke glemt, så vi kan levere et bredt repertoire af musik alt efter lejligheden.

Musikken

HMTL

Praktiske oplysninger

Vores basispris er 5.000 kr. + kørsel for et arrangement.

Vi giver et individuelt tilbud baseret på tid, kørsel osv.

Kontakt os gerne om dit arrangement og få et tilbud.

The Sc’Irich benytter “situationsbilleder” fra fx koncerter på hjemmesiden, sociale medier og fx YouTube. Skulle man ønske at gøre indsigelse mod et billede, så kan dette ske til The Sc’Irish. Er det ikke The Sc’Irish der har gjort billede tilgængeligt online, så skal henvendelse ske til den pågældende medieudbyder/uploader. Man er også velkommen til at kontakte The Sc’Irish, der vil prøve at hjælpe og selvfølgelig stoppe med brugen af billede/video ved retmæssigt krav om dette.

Vi har kun behov for en godt 220 V stik og en mindre scene eller sceneområde på ca 2×4 meter. Vi har fyldt mindre – og mere. Se billeder og video på scenen for at se vores setup.

Vi beregner 30-45 minutter til at stille op og lave lydprøver efter nærmere aftale.

Forplejning i forbindelse med arrangementet aftales individuelt.

Det aftalte beløb afregnes på dagen med mindre andet aftale. Det kan evt. anmodes om forudbetaling af en del af beløbet.

Afbestilling fra arrangørs side er som udgangspunkt ikke muligt når aftalen er endelig indgået. Der tages forbehold for pludselig opstået sygdom.

Ovenstående vilkår er bl.a. taget fra Dansk Musiker Forbunds standardkontrakt.


* Aftale om tidspunkt, kørsel, forplejning, særligt udstyr mv. aftales individuelt. Ovenstående pris på 5.000 kr. er for et normalt aftenarrangement.

Prisen er momsfri efter reglerne for udøvende kunstnere.

Ved et offentligt arrangement er der nogle regler omkring KODA mv. som vi ikke er involverede i, men henviser til for en god ordens skyld.


Bestil til tilbud