Serviceoversigt

Jeg har snart brugt et helt liv på at finde mit speciale
– men der altid noget spændende bag næste dør

Det giver nogle spændende koblinger og nye vinkler
– fx neuropædagogik / neuromarketing og
PHP syntaks kode / dansk syntaksanalyse

Glenn Sloth Rasmussen

IT- og webudvikling

IT

GSR nano har gennem årene stået for 360° IT service ved flere større og mindre virksomheder. Det kan fx være indkøb og opsæting af IT udstyr og vedligehold af dette.

Det kan også være IT support med hardware og software, herunder Windows, Mac OS, Linux og programpakker som Adobe, Microsoft Office osv. 

Programmering

Nogle projekter kræver “råkode” fra bunden. Det giver 100% mulighed for tilpasning. Fx hvis 2 systemer skal “tale” sammen og der ikke findes et standardmodul til det, så skal man til at kode det selv. GSR nano arbejder primært med projekter inden for IT, kommunikation og programmering i HTML, PHP og MySQL.

Webdesign

Almindelige websites baseret på fx WordPress. Her er fx fotos og tekst også en del af processen.

GSR nano’s store speciale er webudvikling. Lige fra små “visitkort-sider” til komplicerede sider med specialkode- og funktioner. 

Det særlige er også at med GSR nano, så er det ikke kun koden, men 360° udvikling med fx korrekturlæsning, produktion af tekst, foto og video mv..

Kommunikation

Kommunikation

Uddannelsen som Multimediedesigner indholdet flere elementer som fx design, kodning og kommunikation. Derfor passede uddannelsen godt til mig. Jeg er måske ikke specialist i design i Adobe Illustrator, men til gengæld er jeg en stolt generalist, der ser alle 360 grader rundt omkring en opgave og er involveret i alle dele af opgaven – herunder kommunikation.

Her nogle af de ting, jeg har fokus på i min kommunikationsrådgivning

  • Meget klar: Afsender+Budskab+Modtager
  • Grammatik og stavning (erfaring som dansklærer)
  • Åben for fortolking (djævelens advokat)
  • Mål med kommunikationen
  • Forståeligt for udenforstående (undgå indforstået fagsprog)

Dette er kun få udvalgte sider af kommunikationen.

Coaching

Iværksætter- og erhvervscoach

I mit arbejdet med flere mindre virksomher, har en del at samarbejdet været i form af erhvervs- og udviklingskonsulent. Jeg har efterfølgende efterudddannet mig som Coach med speciale i iværksætter- og erhvervscoach, hvor vi også kan komme 360° rundt i vores samtaler.

Har erfaring fra bestyrelses- og ledelsesarbejde og kan være med til at se det store billede og få en strategi til at fungere i praksis. IT er en større del af flere brancher og der er stort potentiale.

Syg- og kronikercoach

Udover iværksætter- og erhvervscoach, så tilbyder jeg også coach inden for livet som syg og kroniker. Dette er baseret på både egen erfaring og uddanelde inden for pædagogik, herunder KRAP, Mentalisering og Miljøterapi.

Har erfaring fra et privat opholdssted og folkeskolen. Har bl.a. efteruddanelse inden for KRAP, Mentalisering og Miljøterapi.

Om coaching

Coaching (dansk træning) er et begreb indenfor udvikling. I nyere tid har coaching sit udgangspunkt i sportsverdenen og er herfra udviklet sig til at blive anvendt både i erhvervslivet og i privatlivet. Hvor coaching i sporten har medvirket til at skabe vindere, har coaching også i erhvervslivet et fokus på at identificere mål og skabe resultater.https://da.wikipedia.org/wiki/Coaching

Alt det andet

Specialiseret generalist – og stolt af det

Jeg har specialiceret mig inden for flere områder, så jeg kan følge et projekt fra ide, udvikling og eksekvering.