Coaching

Udover iværksætter- og erhvervscoach, så tilbyder jeg også coach inden for livet som syg og kroniker. Dette er baseret på både egen erfaring og uddanelde inden for pædagogik, herunder KRAP, Mentalisering og Miljøterapi.

Har erfaring fra et privat opholdssted og folkeskolen. Har bl.a. efteruddanelse inden for KRAP, Mentalisering og Miljøterapi.

Coaching (dansk træning) er et begreb indenfor udvikling. I nyere tid har coaching sit udgangspunkt i sportsverdenen og er herfra udviklet sig til at blive anvendt både i erhvervslivet og i privatlivet. Hvor coaching i sporten har medvirket til at skabe vindere, har coaching også i erhvervslivet et fokus på at identificere mål og skabe resultater.

https://da.wikipedia.org/wiki/Coaching

Iværksætter- og erhvervscoach

I mit arbejdet med flere mindre virksomher, har en del at samarbejdet været i form af erhvervs- og udviklingskonsulent. Jeg har efterfølgende efterudddannet mig som Coach med speciale i iværksætter- og erhvervscoach, hvor vi også kan komme 360° rundt i vores samtaler.

Har erfaring fra bestyrelses- og ledelsesarbejde og kan være med til at se det store billede og få en strategi til at fungere i praksis. IT er en større del af flere brancher og der er stort potentiale.

Sygdom- og kroniker-coach

Foredrag og oplæg

Jeg holder også foredrag oplæg ved forskellige anledninger som fx

– livet som kroniker
– indlagt som patient (stand-up a like)