IT- og webudvikling

IT

GSR nano har gennem årene stået for 360° IT service ved flere større og mindre virksomheder. Det kan fx være indkøb og opsæting af IT udstyr og vedligehold af dette.

Det kan også være IT support med hardware og software, herunder Windows, Mac OS, Linux og programpakker som Adobe, Microsoft Office osv. 

Programmering

Nogle projekter kræver “råkode” fra bunden. Det giver 100% mulighed for tilpasning. Fx hvis 2 systemer skal “tale” sammen og der ikke findes et standardmodul til det, så skal man til at kode det selv. GSR nano arbejder primært med projekter inden for IT, kommunikation og programmering i HTML, PHP og MySQL.

Webdesign

Almindelige websites baseret på fx WordPress. Her er fx fotos og tekst også en del af processen.

GSR nano’s store speciale er webudvikling. Lige fra små “visitkort-sider” til komplicerede sider med specialkode- og funktioner. 

Det særlige er også at med GSR nano, så er det ikke kun koden, men 360° udvikling med fx korrekturlæsning, produktion af tekst, foto og video mv..

Outsource fx sociale medier og hjemmesiden

Har du heller ikke tid til at få alt det gode online. 

Det er vigtigt at en god historie ikke kun udkommer på et socialt medie. Det skal gerne ud på flere platforme og have links til ens hjemmeside, hvor hele historien så ligger. Hvorfor forære tekst og billede til andre? Behold det på egen platform. Søgemaskinerne elsker det.

GSR nano giver gerne en hånd med alt fra at finde den gode historie, forfatning af den gode tekst, lave det gode foto eller filmklip samt få det hele online.